19 juni

  • Budspekulationer kring Nokia - Upp övr 12% som mest igår i USA på rykten om att Huawei skulle vara intresserade av bolaget. Stängde dock bara någon procent upp och idag är aktien svagt ner. 

  • Finnveden Bulten - Insiders tankar, Carnegie slutat sälja och aktien stiger. Ligger fortfarande lång och aktien känns bra just nu. Kan bli 33 snart tror jag. 

  • Bernanke skrämmer - Med positiva nyheter egentligen. Nedåtriskerna har minskat, arbetslösheten fortsätter sjunka och centralbanken kan dra ner på sin doping. Men för sprutnarkomanen börsen är inte detta goda nyheter på kort sikt. Men på längre sikt är det nog bra om stödhjulen börjar vevas upp lite...

  • Affärsvärlden tror på Sandvik, Betsson och Clas Ohlson - En trio som jag ändå kan hålla med om.

    http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/afv-kop-sandvik-och-betsson-clas-ohlson-pa-lang-sikt_8277242.svd

Ett blogginlägg för en gångs skull

  • Staten säljer i Nordea - Har ju spekulerats om detta en tid och nu säljs 5,7% av aktierna i Nordea. Tycker timingen känns väldigt bra. Aktien står högt (även om den stod högre för en månad sen men staten kan ju knappast agera daytrader och tima exakt). 

  • Micro Systemations 4 miljoners order obemärkt förbi - Jag var ju lite förvånad över Pricers utveckling idag efter sin order men jag är ju inte lika förvånad över att MSAB går svagt just nu (den gör ju alltid det vid den här tiden på året). Men eftersom inte bolaget självt går ut med en release för den order de fick igår så kan ju jag göra det här. 3,8 MSEK till en amerikansk myndighet. 

    https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=4abb7bd713fb879862a964aff6599579&tab=core&_cview=1

RSS 2.0