BB Trader Daily 17 april

 • Nyemme i CDON - Det var inte populärt kan man säga....Aktien ner 20% och man frågar sig ju om detta bara är ett nytt Amazon. Högt P/E från början till slut men dålig intjäningsförmåga och väldigt lite faller ut till aktieägarna. Efter problemen med lagret hos Nelly och avhoppen från bolaget med finanschefen Martin Edblad och VDn för nelly.com tidigare så blir man ju lite skeptisk till den här typen av händelser. Jag har stora förhoppningar på CDON men jag måste säga att dagens besked har fått mig att tänka lite. 

 • Avanza  - 1,5% ner på den rapporten känns väldigt lindrigt. 

 • Ny artikel om BI-505 - BioInvents sista hopp (inte riktigt men lite så känns det) har fått positiv publicitet. Långt kvar till läkemedel och alla undrar väl hur bolaget ska gå vidare med partneravtal och finansiering efter det tunga fjolåret. 

  https://www.avanza.se/aza/press/news.jsp?newsArticleId=N1979462&source=

 • SKF - När jag läste rapporten så gissade jag på att den skulle öppna 2% ner men det blev inte fullt så illa. Det känns inte som att marknaden tog ut en tydlig riktining upp eller ner utifrån rapporten utan det blev ett mellanting där svagt ner ändå får ses som en seger för de som tror på ett fortsatt bra börsår. 

  Svag omsättning men ändå lite indikationer på bättre tryck framåt andra halvåret (som nu är mindre än 2,5 månad bort...). Ska vi tro att senaste tidens svaga börs bara är en liten paus i uppgången eller ska vi få en repris av de senaste årens somrar?


 • Nokia - En till köprek idag inför rapporten imorgon. Tror nog man skulle kunna tänka sig ha lite Nokia över rapporten. Kommit ner mycket sedan förra rapporten.
   
 • Läsvärd årsredovisning - Micro Systemations årsredovisning är ett bra sätt att lära känna bolaget. Sommaren brukar vara en svag period för aktien och kommer aktien ner efter utdelningen så kommer köpläge uppstå. 

  http://investor.msab.com/common/download/download.cfm?companyid=AMDA-K7OAV&fileid=653581&filekey=e5e9cb52-fcf6-418a-a3df-348da5a60d41&filename=756650.pdf

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra att bloggen fungerar igen blev lite orolig ett tag.

2013-04-18 @ 17:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0