BB Trader Daily 3 oktober

  • Fin uppgång i Catella - Upp över 29% sedan rapportdagens VWAP nu. Då 4,86 och 247 000 aktier. Nu 6,30 och fina köpare. Kan inte ni som sålde på rapportdagen maila mig och förklarar vad ni höll på med?

  • Bussar bara början?  Volvo lägger ner i Säffle och flyttar tillverkningen till Polen. Ja, flyttar och flyttar. Det är ju redan överkapacitet. Det är ju det jag inte förstår. Vem har gjort analysen över hur mycket bussar som skulle säljas? Det är ju inget annat än bussar på gatorna (i alla fall inte i GBG). Kunde det ha gått så mycket bättre? 

    Jag tror dock tyvärr att bussar bara är början för volvos omstrukturering. De börjar med det enkla. Det de enkelt kan rättfärdiga. Att lägga ner en olönsam del är ju såklart tråkigt men ändå inte så att det blir fackeltåg på stan. Det kommer det däremot att kunna bli då lönsamma delar tvingas bort eftersom volymen inte längre finns i Europa utan i Asien och Sydamerika. 

  • B&B Tools - Jag gjorde tvärtemot NON och REM idag och köpte på Reuters intervju. Det är väl inget nytt att det är kärvt? Hur tänker man när man tradar den nyheten? Förstår det inte. OK, det kanske kan finnas de som vill fortsätta sälja den närmaste dagarna men aktien är ju redan utbombad. Tror istället att säljtrycket kan få motsatt effekt. 

  • Lammhults - Säljer glasögonen och nog känns det som att aktien kanske kunde få en liten puff uppåt av detta. Börsvärdet är 150 millar och man får alltså 58 miljoner för Scandinavian Eyewear. Frågan är ju om det inte kan bli en extrautdelning till våren?

Kommentarer
Postat av: Bitter

Varför denna attityd. Vad tänkte du när du köpte binv 90% högre?

Nej jag sålde inte men att handla med backspeglar är bara fånigt.

2012-10-04 @ 20:01:29
Postat av: BB Trader

Vilken attityd syftar du på?

2012-10-04 @ 21:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0