BB Trader Daily 25 oktober

 • FBAB - OK rapporten är inte bra men om Volvo reagerar som den gör på rapportdag så börjar nog gummisnodden bli rejält spänd för FBAB också. På 30 kronor har bolaget ett börsvärde kring 600 millar, omsätter 3 miljarder och gjorde kring 6,6 i vinst per aktie förra året. Dessutom delade man ut 2 kronor. 

  Hittills i år har man gjort 2,77 i VPA vilket innebär att du på tre kvartal har P/E 10. OK att Q4 kanske ser ut att innehålla en förlust men ändå.

 • Sportamore - Vilket skämt till notering. Aktien ner 30% första dagen jämfört med teckningspriset. http://www.di.se/artiklar/2012/10/25/usel-premiar-for-sportamore/
   
 • PartnerTech - Bolaget visar att de klarar av att parera minskad omsättning och levererar helt ok på resultatnivån. EBITDA har nu VARIT I SNITT 24,4 MSEK för de senaste åtta kvartalen. PartnerTech har kommit halvvägs i sin resa med att förändra bolaget mot ett mer professionellt och stabilt företag vilket nedanstående grafer vittnar om. Än är de inte framme vid målet men de är definitivt värda mer än 20 kronor.

   

 • Oriflame - Ännu ett fall på en Oriflame rapport. Den här gången tror jag inte 185-190 håller. Det blir 150. Är ju nåt som är fel med försäljningen. 

 • MTG - Efter fem dagar ned på raken så orkade aktien med att stiga 1,11% idag. 1,11%. Det är inte mycket till rekyl. Känns fortfarande som att det finns lite nedsida kvar.  • Verkstad - Signalerar verkligen inte att inledningen på 2013 kommer att bli någon katastrof. Snarare så visar kursreaktionerna på stor optimism inför det nya året. Det är också det intrycket jag får när jag pratar med verkstadsföretagen i Sverige. Det är katastrofdåligt nästintill just nu men alla tror på bättring i början på nästa år. 

 • Zinzino - Tack för kaffet. Sälj. Det kommer att bli emissioner. 

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0