Utkast: Juni 27, 2012

 • ECB balance sheet - Fullkomligt exploderar. http://twitpic.com/a0uz4f

 • http://www.bespokeinvest.com/thinkbig/2012/6/26/italian-spanish-and-french-spreads.html

 • RNB - Borde vara viss lättnad efter den rapporten.

 • Housing has bottomed? Kommit en en hel del ok statistik på den fronten på sistone. 

  http://www.businessinsider.com/chart-of-the-day-april-case-shiller-housing-report-2012-6

 • From stocks to gold to bonds - Läste igår om någon som oroade sig för att retail investeraren nu är på väg att gå på sin tredje nit på kort tid. Först gick man på niten med aktier i finanskrisen och viktade således om till guld som nu gått ner 25% sen toppen (eller värre om man köpt guldgruvebolag) och alltså stoppade man in sina pengar i "säkra" bonds. Men nu hör jag alltfler röster som säger att rallyt i bonds är över.

 • Sweet spot to buy stocks http://www.businessinsider.com/citi-investment-clock-stocks-sweet-spot-2012-6

 • Catella och Invik - Catella är ju en riktigt stor förlustaffär för mig och på 6 kronor borde inte förväntningarna vara höga tycker jag. Men det klart, Banque Invik blir ju inte sålt och på något sätt måste det återigen finna sin plats i organisationen och hur har ledningen tänkt att utveckla det? 

  Det är ett stålbad för den här typen av bolag just nu och har de klarat de senaste åren så klarar de sig nog hyfsat ytterligare en kärv period. Men efter regn kommer solsken och är det någon bransch jag skulle vilja vara i när den här eurokrisen börjar lägga sig så är det ju inom fastighetstransaktioner då det finns ett enorm uppdämt behov. Patience. 

  Men det skulle inte skada med lite öppnare kommunikation från ledning kring bolaget och Banque Invik. Får de inte sålt det så är det bättre att vara öppen med det och prata om det (de har ju pratat om det tidigare men de får gärna uppdatera oss mer frekvent).

 • Två steg bakåt och ett steg framåt - Det är rätt många procent ett bolag som Hexagon ska rusa idag för att komma tillbaka till där det var bara för tre handelsdagar sedan. Närmare bestämt 11,7%.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0