BB Trader Daily 20 juli

 • Magic day - Vansinnig handel i många bolag igår. Skanska handlades som om konkursen var nära ett tag och jag lyckades långa lite under hundralappen. Trelleborg rakt upp 8-9%, Tele2 gick som en galning på en ok rapport och Sandvik öppnade högt, låg högt, stängde högt. Dessutom fanns där Husqvarna som öppnade på minus men gick till plus 7% nånting innan den lugnade sig. SCA var ju också sjuk och jag kortade kring 119,5 (först på 112 blankt på rapporten men täckte mig på 112,3) och fick en krona i den till slut när den testat 120 fyra gånger. Sinnessjuk handel.

  Som permabull var det inte bara skönt att få tjäna pengar på att faktiskt korta intraday men också se smärtan i alla blankare skrikas ut i tickern hela dagen. Å vad det gjorde ont hos många. 

  Till råga på allt så var ERIC B grön och grönare hela dagen. Haha. So much for being smart och korta in i en kass rapportperiod. Haha. Ungefär lika belönande som att ha tränat hela vintern inför beach 2012 och sommaren uteblir. Haha igen.

 • EnQuest rykten - EnQuest ryktas vara intresserat av Xcite Energy som handlas till ett Market Cap kring 1,5 miljard kronor nu. 

  http://www.xcite-energy.com/

 • Google och Microsoft - Microsoft kommer in starkt på både omsättning och resultat och aktien var upp 2% på efterbörsen (kl 22:11). Google lyckades pricka förväntningarna för en gångs skulle och även den aktien gick upp i efterhandeln. Jag har ju använt google adwords för ett av mina onoterade innehav och måste säga att det är bra men nu har jag upptäckt hur man kan göra något liknande fast på Linkedin och där kunna rikta sig till människor med specifika tjänster på specifika bolag. Jag kan alltså välja att min annons ska synas för någon som arbetar som Produktionschef på Sandvik. Det kallar jag riktad marknadsföring. Grymt. Jag tror på Linkedin.


 • Circus Nokia - Hade ju tänkt vara lång från öppningen på rapportdagen och in mot rapporten då den antagligen skulle handlas upp innan men jag blev för snål när den aldrig kom ner på morgonen. Aktien fick ju ordentlig skjuts sen av en såklart usel rapport men inte riktigt lika usel som man kanske hade befarat. Kassan räcker ytterligare några kvartal men de närmaste månaderna blir avgörande tror jag. Lyckas man få momentum i sin försäljning av Lumia eller inte? Det går snabbt nu och även om det frestar att köpa lite lotter i Nokiaaktien så kan det lika gärna braka ner igen känns det som. 

  Om det kommer fler tecken på stabilisering för dom så kan aktien snabbt gå till 25 igen tror jag.

 • Torm - Gårdagens vinnare på uppgifter om överenskommelse med bankerna http://www.google.com/finance?cid=685186

 • SWMA - Det är dyrt och det håller inte i längden med de marginalerna. Tror jag :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det brukar vara våldsamma rörelse i NOKI SEK starting 2 min före rapporten. USA verkar inte lika övertygad till aktien. Inte igår iaf.

2012-07-20 @ 10:06:21
Postat av: Anonym

Missade detta inlägg... Kul, gjorde typ exakt samma i SCA, kortade redan på 119,20 och ökade sedan massor på ,40 och mer på ,70. Blev ok till slut. Tror jag la ut någon graf på bloggen.

Skanska missade jag också i callen men långade från nära botten men var fortfarande övertygad om nämnd konkurs så tog såklart ut på tok för tidigt.


Håller med ang SWMA till 100%.

2012-07-22 @ 20:23:00
URL: http://livetsomtrader.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0