BB Trader Daily 23 augusti

  • HP rasade - Ner över 31% i år nu. Prognosen för helåret sänktes till 4,05-4,07 dollar per aktie mot väntade 4,08. Aktien stendog 8%. Jag kanske inte ska vara så förundrad över reaktionen i Catella?

  • Good old days - Det här känns väldigt långt borta nu...

    Morgonrapport 2006-09-13: Investor och riskkapitalbolaget EQT pekades igår ut som köpare av Electrolux.https://www.avanza.se/aza/press/news.jsp?newsArticleId=N409807

  • Storyn om Eniro - Ska den ta slut tillsammans med Triton. I alla fall enligt DI. Läs den imorgon. 

  • In i madrassen - Jag är ju född optimist och tycker det är förbannat trist att människan har blivit en så ynklig figur som inte vågar satsa på framtiden. Vad gör våra pengar i ett sparkonto? Ut och satsa dom på spännande idéer och bolag istället!

    http://www.svd.se/naringsliv/branscher/bank-och-fastighet/intresset-for-sparkonto-okar_7443676.svd

  • No Traction - Känns inte riktigt som att ekonomin får fast greppet och att tillväxten kommer i den takt den behöver komma. Kineserna har fastnat i sin bubbla om att vara "världens fabrik" medan USA ångar på rakt in i skuldfällan (och inte fattar att de gör precis samma sak som Grekland, Italien och Spanien redan gjort). Kineserna ser ut som frågetecken när fabrikerna flyttar från landet, tillbaka till USA och Europa för att lönerna har stuckit iväg och alla inser att det inte går att ha 8 veckors lager på havet när en konjunkturcykel är 12 veckor. Kommentarer
Postat av: Erik

Du nämnde tidigare att du hade för avsikt att kommentera MSAB rapporten i ett inlägg. Är det något som man kan förvänta sig inom en nära stående framtid?

Erik

2012-09-01 @ 15:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0