Recap Bure

För er som följde mitt råd att ta in Bure på Micronic storyn i fredags kan glädja er åt mer än 5% uppgång... Bure handlas just nu i 26,20.
//BB Trader

Rönnberg köper i bringwell!

Detta borde kunna ge en skjuts åt aktien som varit på gång ett tag!
//BB Trader

Börsveckan ökar i Micro Systemation

Börsveckan utnyttjar läget i Micro Systemation och köper ytterligare 2600 aktier i MSAB. Tidigare hade man 6000 aktier som köptes för två veckor sedan. De plockar in aktien på 19,30.
Det verkar vara bra tryck i produktionen hos bolaget också då de nu annonserar efter en inköps- och produktionsansvarig. Sök jobbet här: http://www.msab.com/irpress/lediga-jobb/page.php

//BB Trader

Remium Daily ser samma sak som Tradern

Från gårdagens Remium Daily:
"Micronic borde ge Bure en skjuts. Positiva nyheter på morgonen kring Micronic lyfter kursen med 17 %, och det är bara att gratulera sargade Micronicägare att det ser ut som det går åt rätt håll för bolaget. Uppvärderingen har sin grund i ett nytt avtal med Intel om att utveckla laserbaserade litografilösningar. För att finansiera utvecklingen av systemet genomförs en företrädesemission på 240 MSEK. Vad marknaden verkar ha missat är Micronics ägarlista där Bure Equity är huvudägare med 38 % av kapitalet, en aktiepost värd runt 435 MSEK. Ställt mot Bures börsvärde på 2,2 miljarder är alltså innehavet allt annat än försumbart. Bara detta borde egentligen få Bures aktiekurs att gå ca 3 % på sitt innehav i Micronic. Viktigare är kanske att marknaden får upp ögonen för Bure som efter fusionen med Skanditek och utbetalningen av extrautdelningen om 9,5 SEK lite fallit i glömska."

Köpa Bure på nyheten om Micronic - Intel?

Micronic tar in 240 miljoner i en företrädesemission efter att ha tecknat ett samarbetsavtal med Intel. Aktien är upp nästan 20% på nyheten. Om man missat det tåget så är i alla fall mitt tips att man kollar på Bure som äger 38% av Micronic. Bure har ett börsvärde på 2,2 miljarder, Micronic på ca 1 miljard. 38% av 1 miljard är 380 miljoner som i sin tur är ca 17% av 2,2 miljarder. Dvs. om Micronic är upp 20% så ska Bure (allt annat lika) vara upp ca 3-3,5%. I nuläget är den upp 0,8%.
//BB Trader

Thanks Qualcomm för er omvända vinstvarning!


Att gå kort är inte riktigt inne just nu...Ca 30K upp placerar dagen bland de bästa av dagar :)
//BB Trader

Snart dags för BWL att stänga över 2 kronor - Aggresivt köp


After Work i Stockholm

Är för tillfället i Stockholm för att köra lite gemensam trading med några polare samt besöka några av de bolag jag investerat i. Igår kväll var det lite AW på Amaranten där vi fick finbesök av en av Stockholms bästa mäklare.
//BB Trader

Dagens fångst 22 mars


PartnerTechs VD köper 10 000 aktier

Nye VD:n Leif Thorwaldsson finns med i rullorna i senaste insiderstatistiken. 10000 aktier inköpta i PartnerTech.
//BB Trader

Johnossi


Fredagstrading

Slutade upp ca 5,5 k. Helt ok efter en ganska tråkig handelsdag. Det hettade till på slutet men är tvungen att dra till tåget nu så fick hålla mig ifrån...
Att gå emot ABG i Volvo gick inte bra... De var heta på köpknappen idag med ca 2,5 miljoner nettoköpta.
Ha en skön helg!
//BB Trader

Det är för dåligt!


Dagens fångst 16 mars

Fick köra SCA hela dagen efter att ha hamnat snett i den tidigt. Back 10 i den som mest men lyckades stänga den ok. En hel del omsatt dock...
DORO tradades också men i det resultatet är 25 000 medräknade från de 7000 jag tog med mig från 16,6 i en swing från 1,5 vecka tillbaks.
/BB Trader

Förmiddag i Göteborg


Cup and Handle i Autoliv?Förmiddag måndag 15 mars


I rörelse

Den mätta dagen, den är aldrig störst.
Den bästa dagen är en dag av törst.
Nog finns det mål och mening i vår färd - men det är vägen, som är mödan värd.
Det bästa målet är en nattlång rast, där elden tänds och brödet bryts i hast.
På ställen, där man sover blott en gång, blir sömnen trygg och drömmen full av sång.
Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr.

-------------------------------------
Trevlig läsning idag. På topp 5 i min lista (som består av ca 60 aktier återfinns 4 av de 5 aktier som utgör 75% av min portfölj). Bara KABE jag inte har....

//BB Trader
MSAB och DORO rusar!

Köprekar i Börsveckan fick rejäl fart på portföljen! Det har lossnat rejält för Micro Systemation nu och aktien är i 18 kronor. DORO plockade jag in på 16,70 och står nu två veckor senare i 19,30 :)
//BB Trader

Dagens fångst 12 mars

Efter att ha varit borta hela veckan för att kolla fotboll i Manchester så fick jag i alla fall en dags trading.
/BBT

Nu är det nog snart slut på aktier i MSAB...

Med tanke på att de 150 000 som mäklades av Penser också hamnar hos Avanza Pension imorgon så klättrar AVA ytterligare i listan över större ägare. Det finns annat än småsparare på Avanza också ;)

//BB Trader

Veckans fångst!

Jag lovade ju att bjuda på en veckans fångst idag och här kommer en sammanställning över denna och föregående veckas trading. Jag kan tillägg att jag har positioner inne i bland annat DORO (upp 4K på denna nivå) samt i Scribona (upp 10K på denna nivå).
//BB Trader

Sköna låtar från GÖTET!

Joel Alme - You will only get it once


Hästpojken - Gitarrer & bas, trummor & hat

Fibes! Oh Fibes! - This city's got no boulevardsHåkan Hellström - Tro och Tvivel


SOOL - Sister Surround


Bad Cash Quartet - Midnight Prayer

Broder Daniel - I'll be gone


Ace of Base - All that she wants
Jose Gonzales - Heartbeats

The Knife - Heartbeats


RSS 2.0